menu
Tentoonstelling — Digitale kunst

Bring Your Own Beamer | Upstream Gallery X Oedipus Brewery

Datum:
10 t/m 11 december 2022
Deelnemer:
→ Badhuis Oedipus
Javaplein 21
1095 CJ Amsterdam
Open:
Admission
With ticket
→ meld je aan voor dit evenement

Op 10 december organiseren Oedipus Brewery en Upstream Gallery een nieuwe editie van Rafaël Rozendaal’s open source tentoonstellingsconcept Bring Your Own Beamer (BYOB).

BYOB is een one night tentoonstelling om de mediakunst gemeenschap te vieren door gebruik te maken van projectie. Projectie kan veel dingen betekenen. Projecties zijn flexibel en creëren een vrijheid om op elkaars werk te reageren, dingen te verplaatsen en een dynamische samenwerkingservaring te creëren.

Aan deze BYOB-editie zullen meer dan 30 mediakunstenaars deelnemen. We gaan een dynamische en energieke one-night-expositie van bewegende beelden creëren en combineren met muziek, bier en party vibes. We nodigen iedereen uit om deel uit te maken van deze nacht van ANSI lumen, kunst en muziek. Scroll naar beneden om de deelnemende kunstenaars en de muziek line-up te ontdekken.

OVER BYOB
Het idee is eenvoudig: Zoek een locatie, nodig veel mediakunstenaars uit en vraag hen hun eigen beamer mee te nemen om hun werk te tonen.

Het open source concept Bring Your Own Beamer is een idee van Rafaël Rozendaal, maar iedereen kan het organiseren. De eerste BYOB werd georganiseerd door Anne de Vries & Rafaël Rozendaal in Berlijn in 2010. Nu zijn er al meer dan 350 BYOB’s geweest over de hele wereld.

Lees here meer over BYOB.

DEELNEMENDE KUNSTENAARS

Anna Mutschlechner-DeanAnouk KruithofAreum HwangAuriea HarveyCheawon ShinChristopher TymCornelie CambierCurrent AffairsCyborg JungleDaniël KorssenFrances RompasFeline HjermindGretta LouwHarm van den DorpelJan Robert LeegteJames WhistlerJochem van der HoekJonas LundJuli Chaos Kévin BrayKexin HongMASSMarcel MirandaMaría PérezMilou van VlijmenNaomi MoonlionNicolai SchmellingNihal GoelOlga WestratePetra HartRafaël RozendaalRené te RieleRobatSabina ScortanuSalty crewstudi0sc0peVincent RuijtersWeronika Uyar, en Wyne Veen.

BYOB MUZIEK LINE UP
DJ+
Bear Bones, Lay Low
Vincent Rang & Paduan
Marijn S

BYOB | BADHUIS OEDIPUS – JAVAPLEIN 21 IN AMSTERDAM
17.00 – 03.00 UUR