menu
Events — Overig

Gallery Tour met Ron Simpson

Datum:
vrijdag 2 juni 2023
17:30—19:00
Deelnemer:
→ Upstream Gallery
Kloveniersburgwal 95
1011KB Amsterdam
Admission
→ With ticket

Kom en ontdek de bruisende hedendaagse kunstscene in Amsterdam tijdens de Amsterdam Art Week!

Ons nieuwste Amsterdam Art ambassadeur, Ron Simpson, nodigt je uit voor een Gallery Preview tour waarbij hij je persoonlijk rondleidt door de tentoonstellingen in vier galeries. Deze galeries bieden een diversiteit aan kunstenaars, van Francesca Mollett en Daniel Arsham tot Jan Robert Leegte en Auriea Harvey.

Tijdens deze Gallery Tour wandel je door het hart van de stad en ervaar je de kunst en cultuur die Amsterdam te bieden heeft. De tour start om 17:30 bij Upstream Gallery (Kloveniersburgwal 95) en we vragen je vriendelijk om 5 minuten eerder op de eerste locatie te arriveren zodat we als groep gezamenlijk naar binnen kunnen.

Ron Simpson is een creatieve ondernemer uit Amsterdam. Hij richt zich vooral op het creëren van concepten die een cool, cash en care factor combineren, zoals Skybox of The Avocado Show.

PROGRAMMA
17.30 start – Upstream Gallery (Kloveniersburgwal 95)

We vervolgen de tour langs GRIMM (Keizersgracht 241) – Madé van Krimpen Gallery (Prinsengracht 615H) – Galerie Ron Mandos (Prinsengracht 282).

Mis deze unieke kans niet om de bloeiende Amsterdamse hedendaagse kunstscene te verkennen samen met Ron en ontdek de nieuwste werken van enkele van de meest vernieuwende kunstenaars van deze tijd. Ga met Ron mee voor een onvergetelijke ervaring tijdens de Amsterdam Art Week. We kunnen niet wachten om je daar te zien!

ps: we raden je aan om voor de zekerheid je fiets mee te nemen.