menu
Events — Gemengde media

Opening van het Galerie Seizoen | Rondleiding voor Kinderen

Datum:
zaterdag 9 september 2023
14:00—16:00
Deelnemer:
→ Galerie Bart
Elandsgracht 16
1016 TW Amsterdam
Admission
→ With ticket

Kindvriendelijke rondleiding door galeries op zaterdag. De tour stopt bij drie van onze deelnemende galeries, waar een spannende reeks kunstenaars en kunstwerken te zien is. De tour begint bij Galerie Bart en gaat verder naar GRIMM en Madé van Krimpen gallery. De rondleiding is toegankelijk voor alle leeftijden.

Tickets zijn verplicht en kunnen gekocht worden via deze link of de link in de zijbalk.

LET OP: De rondleiding is in het nederlands

De tentoonstellingen bij Galerie Bart

Under The Resting Clouds | Bas Kosters

Door middel van tekeningen, schilderijen, collages, beelden, installaties, sieraden, grafische vormgeving, fotografie, muziek, performances en kostuums creëert Bas een wereld waar zowel maatschappelijke als persoonlijke thema’s aan bod komen. Met zijn kleurrijke, opvallende en naïeve figuren, waarvan sommigen elke keer opnieuw weer in zijn werk opduiken, maakt hij een innerlijke reis.

Got So Much To Tell You | Sanne Maloe Slecht

Het concept van parallelle universums heeft lang haar werk beïnvloed, waarbij haar schilderijen als vensters naar andere werelden fungeerden, maar na inzicht in haar innerlijke wereld begon Sanne Maloe aan een nieuwe serie.

The feelings the butterflies gave me | Esmay Groot Koerkamp

Galerie Bart presenteert met trots Esmay Groot Koerkamps (1993, NL) verhalende tuinexpositie “De gevoelens die de vlinders mij gaven”. Aan de hand van de keramische objecten en een handgemaakt boekje wordt de bezoeker meegenomen op een reis over de complexiteit van relaties tussen mensen.

De tentoonstelling bij GRIMM

Matthias Weischer: iPad drawings

Weischer omarmt de technische voordelen van het iPad-medium en experimenteert met onscherpe- en transparante-effecten om perspectief en diepte te accentueren in zijn kenmerkende stilleven scènes, waarbij hij de levendigheid van het pigment en de melancholische sfeer van zijn onderwerp vastlegt. Elk werk is ingelijst in een bijpassende gekleurde lijst die het beeldveld uitbreidt en de levendige studioruimte aanvult, waardoor er een blijvende band ontstaat met de plaats van creatie.

Erika Peucelle