menu
Tentoonstelling — Gemengde media

Ssstt-Immortality or Diversity | David Bade & Tirzo Martha

Datum:
8 september t/m 4 november 2023
Deelnemer:
→ Kersgallery
Lindengracht 148
1015 KK Amsterdam
Open:
  • vrijdag 12:00—18:00
  • zaterdag 12:00—18:00
  • zondag 12:00—17:00
Admission
Free admission

Gerennommeerde kunstenaars David Bade en Tirzo Martha presenteren hun nieuwste gezamenlijke project, “Ssstt-Onsterfelijkheid of Diversiteit,” bij KERSGALLERY. De tentoonstelling opent op vrijdag 8 september 2023 en belooft een boeiende verkenning van erfelijkheid en diversiteit in de hedendaagse kunst.

Dit dynamische duo, bekend om hun unieke en prikkelende kunstwerken, zal nieuwe stukken tentoonstellen die thema’s van identiteit, erfelijkheid en culturele diversiteit uitdagen en vieren. De kunstwerken zijn onlangs met trots verworven door het Stedelijk Museum Schiedam, en werken van Tirzo Martha zijn ook toegevoegd aan de collectie van Museum Beelden aan Zee.

Naast hun individuele bijdragen hebben Bade en Martha een diepe samenwerking met Kunsthal Rotterdam onder de noemer “All you can Art,” in samenwerking met Instituto Buena Bista (IBB) Curaçao. Deze samenwerking, gestart in 2016, heeft geleid tot vele succesvolle edities en heeft zich gevestigd als een belangrijk onderdeel van het culturele landschap van Rotterdam.

Deze zomer kunnen de kunstwerken van Bade en Martha bewonderd worden, niet alleen in het Cobra Museum, Museum Jan Cunen en Kunsthal, maar ook bij het prestigieuze ARTZUID en in Voorhout Monumentaal, waarbij ze hun voortdurende bijdrage aan de Nederlandse kunstscene benadrukken.

KERSGALLERY is vereerd om het podium te bieden voor deze tentoonstelling en nodigt kunstliefhebbers, critici en het publiek uit om de opening op 8 september bij te wonen en de werken van Bade en Martha te ervaren.

Opening Details: Datum: vrijdag 8 september 2023 Locatie: KERSGALLERY, Lindengracht 148

Tijd:

Vrijdag 8: 17.00-21.00 uur

Zaterdag: 12.00 – 18.00 uur

ZATERDAG 9 september 16.00 uur OPENINGSTOESPRAAK door BENNO TEMPEL