menu
Events — Fotografie

Studio Visit | Sarah Mei Herman

Datum:
zondag 4 juni 2023
11:00—12:00
Deelnemer:


Amsterdam
Admission
Free admission

Kunstenares Sarah Mei Herman stelt haar atelier exclusief open voor gasten van Amsterdam Art Week. Sarah Mei Herman leidt u rond in haar studio en vertelt u meer over haar werk.

Sarah Mei Herman (1980, NL) is een fotografe die relaties en intimiteit tussen mensen onderzoekt. De nabijheid tussen hen of wat hen onderscheidt, en de noodzaak van fysieke nabijheid tot anderen. Jongvolwassenen is een terugkerend onderwerp in haar werk. Herman legt hun constante staat van wording vast; de vluchtige schoonheid van de voortdurende veranderingen op weg naar volwassenheid; het grijze gebied tussen vriendschap en liefde.

Zij voelt zich aangetrokken tot de intensiteit, kwetsbaarheid en soms eenzaamheid van deze kwetsbare en vergankelijke levensfase. Hiermee richt de kunstenaar haar lens op het verkennen van het grijze gebied tussen vriendschap en liefde, en de constante staat van wording als jongvolwassenen navigeren door de ambiguïteit van relaties in de volwassenheid. Herman werkt voornamelijk aan duurzame projecten, waarbij ze in de loop van de tijd herhaaldelijk dezelfde onderwerpen fotografeert.

Dit is een samenwerking met Galerie Caroline O’Breen, voor meer informatie bezoek:
https://carolineobreen.com/artists/sarah-mei-herman/

Adresgegevens worden een dag voor het bezoek per e-mail verzonden.