menu

Ben je op zoek naar een hotel in Amsterdam zodat je optimaal van Amsterdam Art Week kunt genieten? Dan hebben wij goed nieuws. Amsterdam Art heeft een samenwerking met enkele hotels in Amsterdam. Zij bieden bezoekers van Amsterdam Art Week een korting aan.

Sir Hotels – Sir Adam


Sir Hotels
Sir Albert en Sir Adam in Amsterdam zijn onderdeel van Sir Hotels, een boutique hotel merk opgericht in Amsterdam in 2013. Gevestigd in een aantal van de meest interessante steden in de wereld – Barcelona, Berlijn, Ibiza, Hamburg en Amsterdam – richt Sir Hotels zich op diegenen die op zoek zijn naar authentieke verhalen op onderscheidende locaties. Elk hotel beschikt over een prachtig interieur design, uitzonderlijke restaurants & bars en is gespecialiseerd in het bieden van unieke ervaringen voor gasten op en buiten het hotel. Sir hotels worden gecreëerd en beheerd door de bekroonde in Amsterdam gevestigde hospitality groep Sircle Collection. Speciaal voor bezoekers van Amsterdam Art Week biedt Sir Hotels 15% korting op een overnachting. Gebruik hiervoor de promotiecode AAW22.

Vondel Hotels – Hotel Mercier

Vondel Hotels
Vondel Hotels begon in 2003 als een boutique hotel in Amsterdam. Vandaag de dag bestaat Vondel Hotels uit negen 4-sterren boutique hotels, zes restaurants en diverse short-stay appartementen in Amsterdam en Maastricht. De locaties bestaan uit concepten die onderscheidend zijn in stijl, design en identiteit, maar altijd vanuit dezelfde visie: het neerzetten van een uniek concept dat eindeloos blijft inspireren. Hotelier en oprichter van Vondel Hotels, Arjen van den Hof, is geïnteresseerd in de geschiedenis van het gebouw. Verleden en heden smelten samen tot een nieuw verhaal. Een Vondel Hotels verhaal, waarmee ze reizigers van over de hele wereld willen inspireren. Vondel Hotels biedt 15 % korting aan deelnemers van Amsterdam Art Week. Gebruik hiervoor de promotiecode Change.

Hotel de L’Europe

Hotel de L’Europe
De L’Europe Amsterdam, is al sinds 1896 een luxe bestemming voor zowel reizigers als voor Amsterdammers. Het hotel ligt aan de Amstel en beschikt over prachtig ingerichte kamers en suites, waaronder verfijnde suites en een Royal Penthouse en Presidential Loft suite. De stijlvolle kamers en suites hebben speciale aandacht voor details en zijn voorzien van moderne technologie. Laat je verwennen door de kwaliteit en restaurants van het hotel, de bar en de spa.

Hotel Arena

Hotel Arena
A monumental, intimate, four-star Design Hotel in the most beautiful park in Amsterdam. In the iconic building, nature and culture blend seamlessly, which is visible in the 140 distinctive rooms, in the Café and Restaurant, the creative meeting and event studios, the beautiful salon and the unique Chapel. For decades Hotel Arena has been run by hospitable locals and open to all world citizens. It started 30 years ago as a place to sleep for free spirits, world travellers and young creatives. Hotel Arena has always been part of the city they call home. In recent years, the hotel has matured. Although they have sown their wild oats, they have always retained their local and international heart for culture. They love to celebrate that with you, whether you are a tourist, a local or a business traveler.