menu
—Centrum

Hotel De L’Europe

Address:
Nieuwe Doelenstraat 2-14
1012 CP Amsterdam
Get in touch:
→ www.deleurope.com/nl/
→ +31 (0)20 531 16 84
Open:

Ervaar Originele Amsterdamse Luxe bij De L’Europe Amsterdam. Sinds de oprichting in 1896, 125 jaar geleden als een onafhankelijk luxehotel, heeft De L’Europe zich ontwikkeld van exclusief hotel in het hart van Amsterdam tot een hoeder van lokale cultuur en vakmanschap. Gelegen op de fundamenten van de stadsmuur, ligt dit iconische Amsterdamse herkenningspunt aan de oevers van de rivier de Amstel.

Beschouw ons als de hoeder van de essentie van Amsterdam, een verfijnde gids in haar vrijgevochten cultuur en uw persoonlijke liaison in de wereld van luxe en comfort. De stijlvolle kamers en suites omarmen het lokale erfgoed met speciale aandacht voor design details. Het hotel biedt ook een selectie van de beste haute cuisine in Amsterdam: Michelin-ster Restaurant Flore, Bib Gourmand bekroond restaurant Marie, exclusief terras langs de Amstel, Amsterdams iconische bar Freddy’s, luxueuze lobby lounge, unieke wijnkelder met 900 labels, private dining opties beschikbaar in Restaurant Flore of op de benoemde privé evenementenlocaties.

De L’Europe is misschien wel de perfecte manier om in contact te komen met Amsterdam; het is meer dan alleen een hotel. Ontdek de essentie van Amsterdam in ’t Huys, grenzend aan het hotel. Een plek waar lokale iconen van kunst, stijl en luxe samenkomen onder één dak en waar u zich tussen het luxe winkelen door kunt laten verwennen door de wereld van de authentieke Italiaanse keuken bij trattoria Graziella.