Amsterdam Art zet zich in om de positie van Amsterdam als internationale hub voor hedendaagse kunst te versterken. Het hele jaar door initieert Amsterdam Art samenwerkingen tussen verschillende kunstinstellingen en promoten wij de meest vooruitstrevende kunstenaars en tentoonstellingen in de hoofdstad. Dit bereikt zijn hoogtepunt tijdens de jaarlijkse Amsterdam Art Week die jaarlijks in mei plaatsvindt. Naast de Amsterdam Art Week presenteren wij het hele jaar door het actuele aanbod van de 66 deelnemende kunstinstellingen op deze website, verspreiden wij de Amsterdam Art Guide en brengen wij een digitale nieuwsbrief uit. Daarnaast organiseert Amsterdam Art diverse open gallery weekenden en evenementen voor young professionals. In de Amsterdam Art Gallery van Capital C presenteert Amsterdam Art wisselende tentoonstellingen.

Deelnemen

Een sterke creatieve industrie heeft een positief effect op de inwoners en bezoekers van de stad. Daarom streeft Amsterdam Art naar om mensen en kunst met elkaar te verbinden, talentvolle jonge kunstenaars een podium te bieden en de Amsterdamse hedendaagse kunstscene in staat te stellen uit te blinken op internationaal niveau.

Of je nu een bedrijf, particulier of fonds bent, jouw steun stelt Amsterdam Art in staat haar belangrijke rol te blijven vervullen. Elke bijdrage, groot of klein, eenmalig of doorlopend, is essentieel voor het realiseren van het jaarlijkse Amsterdam Art Week. Als je onze visie deelt, komen wij graag met je in contact.

Neem contact op voor meer informatie over sponsoring, partnerships, donaties en de fiscale voordelen van het steunen van Amsterdam Art.

kom in contact

Team

Nina Folkersma

Directeur

n.folkersma@amsterdamart.com

Martina Halsema

Hoofd Programma & Partnerschips

m.halsema@amsterdamart.com

Mascha Dammers

Hoofd Marketing & Communicatie

m.dammers@amsterdamart.com

Efrayim Sener

Relatiemanager

e.sener@amsterdamart.com

Vacatures

Amsterdam Art is elk jaar op zoek naar stagiaires en vrijwilligers om ons te ondersteunen bij de voorbereidingen voor en tijdens de jaarlijkse Amsterdam Art Week.

vrijwilligers Amsterdam Art Week 2022 →

Bestuur

Marloes Krijnen

Bestuursvoorzitter

Willem Sijthoff

Penningmeester

Annet Gelink

Bestuurslid

Rubiah Balsem

Bestuurslid

Partners