Wij kijken met veel plezier terug op de 10e editie van Amsterdam Art Week. Tijdens deze feestelijke editie kon je ontdekken wat de Amsterdamse kunstscene te bieden heeft. Samen met 65 kunstinstellingen, waaronder prominente galeries, musea, residencies en project spaces, presenteerden wij een bruisend programma vol openingen, open studios, artist talks, debatten, performances, filmvertoningen en galerietours. Het thema van deze jubileum editie was Celebrate Change.  

Programma

Dwars door het Museum-After Six

DIGITAL REALITY: HITO STEYERL Je weekend begint in het Stedelijk, Dwars door het Museum - After Six! Een vrijdagavond vol bijzondere programmering dwars door het museum. Na een uitverkochte eerste editie staat deze avond kunstenaar Hito Steyerl centraal. Haar ontregelende video-installaties nemen de onderlinge verbanden tussen kunst, de samenleving, technologie en het kapitalisme kritisch onder de loep.

13 mei — Stedelijk Museum Amsterdam
bekijk het volledige programma →

Praktische informatie

Lees meer over de centrale 'hub', de informatie- en ontmoetingsplek van de Amsterdam Art Week, de informatiepunten, het programmaboekje Amsterdam Art Week Guide, openingstijden, kosten voor deelname, waar je de deelnemende instellingen aan kunt herkennen en lees onze tips voor een overnachting bij een van onze partnerhotels.

Lees meer →

Fondsen en sponsoren