menu
Events — Fotografie

Ontmoet de Foam Talents

Datum:
zaterdag 24 februari 2024
14:00—16:30
Deelnemer:
→ Foam
Keizersgracht 609
1017 DS Amsterdam
Admission
With ticket
→ meld je aan voor dit evenement
Vandaag open van 10:00 tot 18:00

Sluit je aan op zaterdag 24 februari, tijdens het openingsweekend van Foam Talent 2024-2025. We nodigen je uit om samen met de Talenten dieper in de tentoonstelling te duiken. Door middel van een dynamisch tweedelig programma met persoonlijke presentaties, Q&A’s en een interactieve rondleiding komen we meer te weten over de Talents en hun werk.

Het evenement begint met een praatprogramma waarin een selectie van de Foam Talents op het podium komt om te spreken over hun benadering van de rol van technologie, identiteit en het deconstrueren van stereotypen. Hoe beïnvloeden deze onderwerpen hun praktijk?

Na een korte pauze gaan we de tentoonstellingsruimte in om met een tweede groep talenten te praten. Hier zullen ze onder andere reflecteren op wat hen heeft geleid tot de thema’s waar ze zich in hun praktijk op richten. Daarnaast zullen ze spreken over hoe de presentatie van hun werk zich ontwikkeld heeft voor de tentoonstelling. Op welke manier heeft hun artistieke praktijk en persoonlijke ervaring dit proces beïnvloed?

Foam Talents die tijdens het evenement aanwezig zullen zijn:

Florian Braakman, MAryam Touzani, Akshay Mahajan, André Ramos-Woodard, Sheung Yiu, Sander Coers, Andrea Orejarena en Caleb Stein, Cristóbal Ascencio, Thero Makepe, Marisol Mendez, Xin Li, Cansu Yildiran, Ricardo Nagaoka, Rehab Eldalil, Aaryan Sinha, Jaclyn Wright, Amin Yousefi en Eleonora Agostini