menu
Galleries—Jordaan

Galerie Ron Mandos

Address:
Prinsengracht 282
1016 HJ Amsterdam
Get in touch:
→ www.ronmandos.nl
→ +31 (0)20 320 7036
Open:
  • woensdag 12:00—18:00
  • donderdag 12:00—18:00
  • vrijdag 12:00—18:00
  • zaterdag 12:00—18:00
  • zondag 12:00—17:00

Galerie Ron Mandos heeft al meer dan twintig jaar een prominente plek binnen de Nederlandse kunstscene. Met meer dan 30 kunstenaars uit de hele wereld is de galerie een integraal ontmoetingspunt voor kunstenaars geworden. In haar streven naar nieuwe ontwikkelingen binnen de hedendaagse kunst en gefaciliteerd door de ruime locatie, presenteert de galerie een uitgebreid programma waarbinnen gezocht wordt naar dynamische manieren van representatie. Ron Mandos heeft een scherp oog voor kunstacademies op zoek naar jong talent en biedt een platform in de jaarlijkse Best of Graduates tentoonstelling.

Onze Kunstenaars

Anthony Goicolea, Atelier Van Lieshout, Boris Tellegen, Bouke de Vries, Brigitte Kowanz, Daniel Arsham, Erwin Olaf, Esiri Erheriene-Essi, Geert Mul, Hans Op de Beeck, Inti Hernandez, Ioan Sbarciu, Isaac Julien, Ivan Grubanov, Jacco Olivier, Katinka Lampe, Kendell Geers, Koen van den Broek, Krištof Kintera, Levi van Veluw, Lieven Hendriks, Mohau Modisakeng, Muntean / Rosenblum, Pavel Grosu, Remy Jungerman, Renato Nicolodi, Renie Spoelstra, Ron van der Ende, Ryan McGinness, Sebastiaan Bremer, Troika, WonderBuhle, Wonkun Jun

De Ron Mandos Young Blood Foundation

Sinds 2008 heeft Galerie Ron Mandos zich ingezet voor de ontwikkeling van jong artistiek talent met het organiseren van de jaarlijkse Best of Graduates-tentoonstelling en de Young Blood Award. Hiermee krijgen de beste afstudeerders van de kunstacademies van dat jaar een belangrijk platform en een ambitieus netwerk van een groot (inter)nationaal publiek. Om deze traditie voort te blijven zetten en een platform te blijven bieden aan jonge, opkomende kunstenaars, heeft Ron Mandos de Ron Mandos Young Blood Foundation opgericht. Het platform dat deze stichting biedt, ondersteunt jonge kunstenaars aan het begin van hun carrière en biedt hun een omgeving waarin hun talenten worden gekoesterd.

Lees meer hier.